latinica  ћирилица
03/10/2024 |  19:16 ⇒ 19:18 | Аутор: РТРС

Стевандић: Дошли смо да потврдимо побједу Ристића и успјех општине

Дошли смо да потврдимо успјех Станара као општине, а Уједињена Српска не сумња у своје могућности, изјавио је предсједник странке, Ненад Стевандић, на побједничкој трибини у Станарима.
УС Станари - Фото: Уступљена фотографија
УС СтанариФото: Уступљена фотографија

Стевандић је рекао да је изузетно задовољан тиме што кандидата Уједињене Српске за начелника општине, Александра Ристића, подржава највећи број грађана Станара, односно највећи број политичких партија и невладиних организација.

-Тако да нема он неке велике конкуренте. Конкуренти су се према њему покушали орјентисати на прљавој кампањи, што се вратило њима као бумеранг, а ми чисто као и до сада. Станари са Александром Ристићем, руководстом УС и коалиционим партнерима, ће наставити да живе своје нове најбоље године. Као што су и прошле четири године биле најбоље године у историји Станара, пошто смо обновили све битне ствари, од Дома здравља, инфраструктуре, водовода, цркве, парохијског дома. Све је то резултат велике синегије између нас и грађана – каже Стевандић.

Према његовим ријечима, иза Ристића стоји математика, стоји морал, етика, стоји његова биографија и на крају стоји воља грађана.

- Дошли смо да то потврдимо, да збацимо окове те прљаве кампање, а ми водимо чисту, сјајну и побједничку кампању – закључио је Стевандић.

Александар Ристић се захвалио коалиционим партијама окупљеним око њега и Уједињене Српске у Станарима, то су СДС, ДНС, ДЕМОС и НДП.

- Велики број људи вечерас показује да је та подршка заиста велика. Захваљујем се свима који су овдје дошли, а захваљујем се и свима који су ме подржавали током кампање и који ће ме подржати у недјељу. На изборима. Ова кампања је била поприлично изазовна, било је много тешких и грубих ријечи, вријеме је да то прође и да наше мјесто водимо у бољу будућност. Да свако да оно најбоље што има у својој партији, односно у свом окужењу, да бисмо заједно направили општину која ће бити боља за будућност наше дјеце – поручио је Ристић.