latinica  ћирилица
03/10/2024 |  20:16 ⇒ 20:17 | Аутор: РТРС

Радан: Људи од нас очекују слободу, а управо то је и наш слоган

Грађани од нас очекују оно што им највише треба, а то је слобода, наш слоган је "Слобода нема цијену", рекао је Лазар Радан кандидат Листе "За правду и ред", за градоначелника Требиња, кога подржавају СДС, ПДП и Народни фронт, на завршној трибини у Требињу.
Требиње, трибина - Фото: РТРС
Требиње, трибинаФото: РТРС

У Требињу постоји озбиљна група људи, рекао је Радан, који су под притисцима и уцјенама, а да је намјера да од октобра у Требињу буде слободно друштво, које мисли својом главом.

- Залажемо се за професионализацију, за меритократију, да најбољи људи буду на најбољим позицијама, јер, стварно је срамота да у овако дивном граду какво је Требиње, имамо гарнитуру шефова одјељења, и директора, част изузецима, који су партијски војници, па су за то именовани - додаје Радан.

Радан је рекао, уколико побиједи, да ће се залагати за транспарентност у свом раду, биће професионални у раду градске управе, на нов начин. Рекао је да је задовољан кампањом и одзивом грађана, за које има поруку за дан избора.

- Да размисле својом главом, да је будућност њихове дјеце и унучари у њиховим рукама и да оловком могу промијенити све, надам се да ће, што се каже, народ се упамет, шестог окртобра изићи и заокружити модерно образовано и поштено Требиње, како бисмо ишли напријед - додаје он.

На завршној трибини представљени су кандидати за одборнике листа СДС, ПДП и Народног фронта, који Радана подржавају за градоначелника Требиња.