latinica  ћирилица
03/10/2024 |  21:00 ⇒ 21:00 | Аутор: РТРС

СДС воља народа тежи ка Граду по мјери свих

Град по мјери свих нас, а не појединаца, оно је чему ће тежити кандидати "СДС - воља народа" за одборнике у Скупштини Приједора, поручено је на трибини у Приједору.
Приједор - Воља народа -
Приједор - Воља народа

- Ми Приједор видимо као модеран европски град, град без подијела, град гдје ће се завршавати сви започети пројекти град гдје ће долазити нови инвеститори, гдје ће долазити нови становници у наш град - истакао је носилац листе "СДС - воља народа" за одборнике у Скупштини Приједора Живко Росић.

Кандидат "СДС - воља народа" за одборника у Скупштини Приједора, Милан Бабић, рекао је да је ово странка одговорних људи и да су у протеклих 30 дана доживјели велику подршку грађана.

- Најваљујем уколико то будемо ми, а вјерујем да хоћемо, да очекују велику одговорост, тима који ће управљати градом, да очекују плодно тло за инвеститоре, и смањење притисака на раднике и смањење притисака уопштено на јавност - додаје Бабић.

Кандидати су још једном позвали суграђане да у недјељу, 6. октобра, изађу на изборе и покажу да воља народа постоји и да бољи побиједи.