X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Моја Јахорина
Добро вече, човјече
21:00 | сриједа, 19. Фебруар
Добро вече, човјече: Маја Татић
Маја Татић, поп пјевачица и уредница музичке емисије Музика у 3Д на Радију РС, своју каријеру почела је у седмој години соло наступом на дјечијем фестивалу ,,Дјеца пјевају Бањалуци”, учествовала на Евровизији пјесмом ,,На јастуку за двоје”, снимила дует са Младеном Војичићем Тифом и Радетом Шербеџијом , издала два албума и након рођења ћерке Ларе , повукла се са естрадног неба. Прије четири године, поново се активирала у бенду ,,Оне три” , гдје наступа са Свјетланом Цецом Видовић и Ружицом Чавић Ова успјешна поп пјевачица , гошћа је вечерас у емисији Добро вече,човјече!
Најсвјетлије странице умјетничке музике
22:15 | петак, 21. Фебруар
Најсвјетлије странице умјетничке музике: Емисија класичне музике
Најпознатија симфонијска остварења из богатог стваралачког опуса највећих свјетских композитора испуниће вријеме наше вечерашње емисије из циклуса најсвјетлије странице умјетничке музике. На програму су ставови познатих симфонија Хајдна, Моцарта, Бетовена и Чајковског. Нека вам то буде позивница, поштовани слушаоци, за још једно угодно дружење на нашим таласима, од 22 часа и 15 минута.
Разбудилник
06:00 | понедјељак, 24. Фебруар
Разбудилник: Јутро и радио су из исте приче!
Свакодневно у куповини можемо да примјетимо да су паковања одређених производа мања, односно, да је ампалажа остала иста, али да је грамажа мања. Понекад и ако пише да је маса производа смањена, она је је још мања од истакнуте. С друге стране потрошаћи већ година то толеришу и мире се са чињеницом да "тако мора бити". А мора ли? Да ли важете купљени производ? Колико вам је нетачно истакнута грамажа разлог да тај производ више не купујете?