latinica  ћирилица
03/10/2024 |  20:51 ⇒ 20:54 | Аутор: СРНА

Јавор: Очекујемо најмање 10 одборника и апсолутну побједу за градоначелника

Кандидат СНСД-а за градоначелника Приједора Слободан Јавор изјавио је да је сигуран у одличан изборни резултат ове странке и да очекује најмање 10 мандата у Скупштини града и апсолутну побједу на изборима за градоначелника.
СНСД трибина, Приједор - Фото: СРНА
СНСД трибина, ПриједорФото: СРНА

- У претходне три године био сам на услузи грађанима, трудио сам се искрено од срца, а на грађанима је да препознају труд, рад и залагање - рекао је новинарима Јавор у Пећанима, гдје је вечерас одржана завршна трибина ове странке.

Он је додао да су као мјесто одржавања завршне трибине изабрали највеће градско насеље, јер су ту и те како показали бригу према грађанима.

- Било смо у директној комуникацији са грађанима, уважили и реализовали њихове захтјеве и мјештани Пећана знају да смо за три године уложили више од шест милион КМ и ту нећемо стати - нагласио је Јавор.

Он је кампању у протеклих 30 дана оцијенио као фер и коректну, те захвалио и коалиционим и опозиционим кандидатима на истом таквом односу.

- Бавили смо се здравом политиком, тачније понудили смо гласачима своје жеље, визије, своје програме, није било никакве негативне политике како је то знало бити код нас у Приједору - рекао је Јавор.

Он је додао да су сви заједно на тај начин достигли виши ниво у комуникацији и да су сви схватили да од лоше политике најмање користи имају грађани.

- На овај начин смо показали да смо сазрели и да смо довољно политички искусни и да водимо здраву и одговорну политику - -рекао је Јавор.

Кандидат СНСД-а за одборника у Скупштини града Приједора Мирослав Бијелић рекао је да није случајно да је завршна трибина одржана на Пећанима, јер је СНСД добио највећу подршку на претходним изборима у овом насељу.

- СНСД то памти и то нас обавезује, тако да је СНСД дошао овдје са образом због односа који је имао према овом насељу у протекле четири године - изјавио је Бијелић новинарима.

Он је додао да је у претходном периоду однос града, Градске управе и градоначелника у потпуности примијењен.

- Мислим да је врло битно што имамо таквог градоначелника који је ту међу нама, заједно са нама ради на рјешавању проблема и то морамо његовати и убудуће - рекао је Бијелић.

На завршној трибини СНСД-а за предстојеће локалне изборе представили су се и остали кандиати за одборнике у Скупштини града Приједора.