latinica  ћирилица
03/10/2024 |  20:06 ⇒ 20:07 | Аутор: РТРС

Додик: СНСД има план за даљи развој Градишке

Предсједник СНСД-а Милорад Додик поручио је на предизборном скупу у Градишци да СНСД има план за даљи развој града који је усмјерен ка рјешавању потреба свих грађана, као и да због остварених резултата излази са образом пред грађане од којих са правом тражи нову подршку.
СНСД трибина, Градишка - Фото: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja
СНСД трибина, ГрадишкаФото: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja

Додик је рекао да су кандидат СНСД-а за градоначелника Зоран Аџић и одборничка листа ове партије најбоља политичка понуда коју Градишка има.

- Са правом тражимо нову подршку. Од тога зависи како ће се град даље развијати, јер само континуитет власти СНСД-а и координација са републичким институцијама могу да донесу бенефите које овај град већ добро осјети - рекао је Додик.

Додик је позвао грађане Градишке да 6. октобра подрже Аџића и СНСД.

Фото: predsjednikrs.rs/BorislavZdrinja

Додик је рекао да ће обезбједити 800.000 КМ за изградњу новог вртића за 200 дјеце и радити на побољшању статуса васпитача како би сва дјеца била обухваћена квалитетним јавним предшколским васпитањем.

Аџић је истакао да је сигуран у подршку грађана Градишке, јер су препознали рад СНСД-а и њега као актуелног градоначелника.

- Пред грађанима смо у кампањи представили шта смо радили и шта планирамо да радимо у наредном мандату. Захвални смо грађанима на досадашњој подршци и сигурни у будуће подршке. СНСД је политичка организација која препознаје потребе грађана и претвара их у пројекте, уврштава у буџете и сваке године реализује. Ту смо и даље да радимо у интересу грађана и привредника, да развијамо Градишку и Републику Српску - поручио је Аџић.

Носилац одборничке листе СНСД-а за Скупштину града Градишка Рената Обрадовић Поповић истакла је да је СНСД за градске одборнике кандидовао угледне љекаре, инжењере, правнике, економисте, пољопривреднике, студенте и да очекује велику подршку грађана Градишке.