latinica  ћирилица
03/10/2024 |  21:06 ⇒ 21:09 | Аутор: РТРС

Драгојевић Стојић: Креиране визије за напредак у наредном периоду

Разговарајући с мјештанима свих насеља у Приједору, током трајања кампање, креиране су и визије за напредак у наредном периоду, истакла је на централној трибини, Маја Драгојевић Стојић, кандидат "СДС - воља народа" за градоначелника Приједорa.
Маја Драгојевић Стојић - Фото: РТРС
Маја Драгојевић СтојићФото: РТРС

- У складу са тим разговорима смо направили план и програм како да се презентујејмо нашим нормално гласачима лаи и план и програм који ћемо да реализујемо одмах након 6. октобра нкаон избора када побиједимо у граду Приједору - истакла је Драгојевић Стојић.

Драгојевић Стојић је додала да су на листи кандидата за одборнике "СДС - воља народа" часни и поштени људи, који су спремни да преузму одговорност за Приједор и формирају експертску власт.

- Имали смо једну фер и поштену кампању, што исто могу да кажем за политичке противнике без било каквих свађа без било каквих трзавица прошло је све у набољем реду - додаје Драгојевић Стојић.

Трибини су присуствовали и кандидати ПДП-а за одборнике у Скупштини града, будући да ПДП подржава Стојићеву у изборној трци за градоначелника Приједора.