latinica  ћирилица
Српска Данас
17:00 | сриједа, 02. Децембар
Српска Данас: Информативна емисија
НСРС усвојила други ребаланс овогодишњег буџета и сет закона за растерећење привреде. На вирус корона у Републици Српској позитивно још 349 особа. У теми емисије о радној експлоатацији као једном од видова трговине људима.
Квадрат на знање
16:20 | четвртак, 03. Децембар
Квадрат на знање: КАКО ДЈЕЦИ ОМОГУЋИТИ ЗДРАВ РАЗВОЈ И ОДРАСТАЊЕ- ПРАВА, ОБАВЕЗЕ И ОДГОВОРОСТ?
Распетљати "животне чворове" у које се често "усучемо", некад није лако без стручне психолошке помоћи! Зашто је онда одлазак психологу и даље једна од табу тема, једна од оних о којима се не прича? Поменута помоћ неријетко је потребна и дјеци, прихватали то поједини родитељи, или не! Управо због тог "неприхватања", са дјечијим психологом Јасном Драгишић "јавно" разговарамо о дјечијем здравом развоју и одрастању, породици- правима, обавезама и одговорности коју родитељство носи, амбицијама, истинама, заблудама и осталим изазовима у које нас доба у којем живимо, често гура!
Ријеч вјере
13:00 | субота, 05. Децембар
Ријеч вјере: Религијски програм
Православна црква подигнута у спомен на празник Успенија Пресвете Богородице у Габели код Чапљине преживјела је све невоље ХХ вијека. "Пружи своју руку сиромаху", реченица из Књиге Сирахове водиља је овогодишњег Свјетског дана сиромаха. Љубитељ писане ријечи и сaкупљач књига био је хафиз Мехмед еф. Захировић, муфтија бањалучки. Шта повезује плод нара или шипка и прописе у јеврејској вјери? уредница Религијског програма Жана Вукосављевић