latinica  ћирилица
20/09/2024 |  18:57 ⇒ 19:31 | Аутор: РТРС

Институт "Мирослав Зотовић" познат по уређеном систему и посвећеношћу пацијентима (ВИДЕО)

Институт "Мирослав Зотовић" здравствена установа из области физиклане медицине и рехабилитације, ортопедске хирургије, третмана хроничних рана, баро медицине, бањско љечилиште, а ускоро своја врата отвара и бањско рекреативни центар Српске топлице.
Институт "др Мирослав Зотовић" - Фото: РТРС
Институт "др Мирослав Зотовић"Фото: РТРС

Институт  "Мирослав Зотовић", здравствена установа позната је и по сјајно уређеном систему, на првом мјесту бригом о пацијентима, али и сигурности запослених, измиреним обавезама према добављачима и позитивним пословањем. Рекли би без мрље у раду.

Бањско-рекреативни центар Српске Топлице пројекат је који је Институт "Мирослав Зотовић" започео 2019 године. Модеран објекат који ће вратити сјај једном од најпрепознатљивијих амбијената Бањалуке, своја врата требало би да отвори до Нове године.

Институт је добио употебну дозволу, грађевински дио је потпуно завршен, као и процедура јавне набавке за смјештај и опремање.

Објекат је специфичан, зато све мора бити "под конац" прије отварања, баш такав утисак стекли смо док смо обилазили бању Српске Топлице.

Опширније у видеу: