latinica  ћирилица
26/09/2024 |  15:24 ⇒ 15:25 | Аутор: РТРС

Митровић на отварању традиционалног 17. Регионалног сајма привреде у општини Стара Пазова

Министар привреде и предузетништва Републике Српске Војин Митровић присуствовао је свечаном отварању традиционалног 17. Регионалног сајма привреде у општини Стара Пазова, у мјесту Нова Пазова, Република Србија, који се одржава у организацији Општине Стара Пазова и Привредне коморе Србије Регионалне привредне коморе Сремског округа, саопштено је из ресорног Министарства.
17. Регионални сајај привреде у општини Стара Пазова - Фото: Уступљена фотографија
17. Регионални сајај привреде у општини Стара ПазоваФото: Уступљена фотографија

Он се поздравним говором свечано обратио присутним гостима. 

Сајам се одржава са циљем представљања привредних потенцијала и повезивања привредника, како би се реализовале нове пословне идеје и улагања у привреду.

У оквиру Сајма, који окупља велики број излагача и посетилаца из земље и иностранства, као и бројне делегације из региона, организовани су сусрети привредника, презентације, Сајам запошљавања и бројне промоције.

Регионални сајам привреде, из године у годину, биљежи сталан раст, окупља све већи број привредника, компанија и излагача, што им даје јединствену прилику за повезивање и економску сарадњу, представљање најновијих пословних рјешења, презентовање низа најновијих достигнућа из различитих индустријских области и понуду нових радних мјеста и запошљавања, наводи се у саопштењу.

Овогодишњи Регионални сајам привреде у општини Стара Пазова окупља више од 120 излагача из Србије и региона који ће представити своје производе и услуге 26. и 27. септембра.