latinica  ћирилица
05/07/2024 |  16:17 ⇒ 16:25 | Аутор: СРНА

Којић: Пријетње Вулићевој посебно посматрати и испитати

Посланик СНСД-а у Представничком дому парламента БиХ Милорад Којић рекао је да треба посебно посматрати, испитати и санкционисати онога ко је упутио још једну у низу пријетњи по живот шефу Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Сањи Вулић, те упозорио да је посебно опасан и забрињавајући начин на који је то учињено.
Милорад Којић - Фото: РТРС
Милорад КојићФото: РТРС

Којић је указао да је фрапирајуће управо то што је у пријетећој поруци да јој се "ближи крај" наведено да они знају да Вулићева има физичко обезбјеђење, али да је ти, како су навели, четници неће сачувати.

Он је напоменуо да то значи да то није порука неког ко је у медијима нешто чуо да је Вулићева изјавила, већ порука некога ко њу прати и зна да има физичко обезбјеђење.

- Начин на који је то учињено је опасно и забрињавајуће и сигурно је Вулићевој угрожена безбједност - рекао је Којић новинарима.

Шеф Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић добила је данас још једну у низу пријетњи по живот у којој се наводи да јој се "ближи крај".

- Ћетникушо ближи ти се крај. Неће те спасит ни ти ћетници што тобом ходају. Кажеш само дејтонска БиХ а ја ћу те увјерит када не буде вас влаха биће наша и обећана Босна по Алаху - наводи се у пријетећој поруци упућеној на адресу "Клуб црвене секте, СНСД Трг Босне и Херцеговине 1 Сарајево".