latinica  ћирилица
05/07/2024 |  12:56 ⇒ 15:31 | Аутор: РТРС

Нешић и Вулићева одговорили на пријетње: Срби се никада нису и неће повиновати (ФОТО)

На адресу Кабинета министра безбједности у Савјету министара Ненада Нешића данас је стигла још једна пријетећа порука упућена њему и шефу Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сањи Вулић.
Скриншот - Фото: РТРС
СкриншотФото: РТРС

- Теби и оној Вулићки влахињи што се правите да сте из Сарајева ускоро ће Алах досудити. Ђаба вуцарате гориле и блиндирана аута од ножа и клања нико побјего није - преносимо пријетећу поруку, без корекције и правописних грешака.

      View this post on Instagram

A post shared by Ненад Нешић - Nenad Nešić (@nenadnesic.dns)

Такође, порука је адресирана на "Вијеће Министара БиХ, На руке министра несигурности".

Нешић је ово објавио на свом "Инстаграм" налогу, те додао да је ово једна од многобројних пријетњи и порука које добија у посљедње вријеме.

- Истину нећете зауставити никад, а нарочито не пријетњама - истакао је Нешић.

Шеф Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентране скупштине БиХ Сања Вулић добила је данас још једну у низу пријетњи по живот у којој се наводи да јој се "ближи крај".

- Овако изгледају активности политичког Сарајева када покушавају изабраном посланику из Републике Српске ускратити слободу говора и дјеловања јер им смета изрицање истине. Само пријетите, само вријеђајте и знајте, само једном ме убити можете. Нецивилизовани, острашћени свијете понављам, БиХ може бити дејтонска или никаква. Срби се неће повиновати и никада нису. Живјела Република Српска - написала је Вулићева на свом Инстаграм налогу.

Министарство безбједности у Савјету министара саопштило је да предузима све потребне мјере да би осигурало безбједност Нешића и Вулићеве.

      View this post on Instagram

A post shared by Sanja Vulić (@sanja_vulic)