latinica  ћирилица
03/10/2024 |  21:50 ⇒ 22:57 | Аутор: РТРС

Станивуковић: На Петрићевцу одрађено много дјела

Ево и на Петрићевцу, у мом комшилуку, имамо много наших дјела, једно од онога што сада радимо је модернизација и реконструкција многих важних улица, поправка и реконструкција водовода, изградња канализационе мреже, изградња дјечијег игралишта, један кружни ток смо завршили, сада радимо други код чувеног Изворишта, рекао је ово Драшко Станивуковић, кандидат ПДП за градоначелника Бањалуке и актуелни градоначелник на трибини у насељу Петрићевац, које је посљедњих година доживјело значајну инфраструктуралну обнову.
Петрићевац, ПДП, трибина - Фото: Уступљена фотографија
Петрићевац, ПДП, трибинаФото: Уступљена фотографија

Станивуковић се осврнуо на досадашње резултате градске администрације, истичући важност модернизације кључних саобраћајница, изградње дјечијих игралишта и унапређења водоводне и канализационе мреже.

Истиче да су набројана само нека од дјела, те да грађане очекује почетак нових.

- Пројекат ‘Поток Пространац’, један од најзначајнијих милионских пројеката, завршен је са аспекта пројектне документације. Остаје још избор извођача и да кренемо у реализацију овог пројекта, што је веома важно за насеље Петрићевац, гдје смо били огромна подршка нашој цркви и школи. Изградили смо учионицу у природи, а и парк у школи, што су само неке од ствари које смо урадили - рекао је Станивуковић.

Додаје да је започет рад на још једном игралишту у улици Краља Александра I Карађорђевића, а друго код Католичке цркве за дио мјештана и грађана који гравитирају према Рекаовачким барама.

- Петрићевац је добио три дјечија игралишта у периоду откако руководимо Бањалуком. За вријеме нашег мандата су просторије Мјесне заједнице уређене, а имамо и мјесто за вртић. Тако да је много дјела урађено, а са много планова за будућност, очекујемо побједу дјела и резултата. Петрићевац је мјесто гдје од првог дана побјеђујемо и позивам све комшије да изађу на изборе како бисмо убједљиво побиједили. Петрићевац, Паприковац и Мотике ће показати да су за дјела. Доказ за то је да се наша дјела виде, чак и жмирећи, као и број људи који нас подржава - нагласио је Станивуковић.

Носилац листе ПДП-а и предсједник ове странке Бранислав Бореновић поручује да овој странци није потребно никакво истраживање.

- Довољна је оволика подршка у Петрићевцу и цијелој Бањалуци, која јасно говори да је Драшко побједник избора у недјељу - нагласио је Бореновић.

Додаје да ће то бити народна побједа и побједа људи који цијене дјела и поштују рад.

- Петрићевац и Бањалука ће снажно подржати Драшка Станивуковића, наша дјела и нашу листу ПДП-а - нагласио је Бореновић.

Кандидат за одборника ПДП-а Мирна Савић-Бањац поручује да је ова странка током кампање обишла многа мјеста и насеља.

- Заиста, обишли смо сва насеља, и оно што ову кампању разликује од свих других градоначелничких кампања је та да смо до сада у свако насеље ушли више пута - истакла је Савић-Бањац.

Додаје да ове трибине нису ништа ново.

- Придружују нам се комшије, и не можемо навести ниједно насеље у којем није урађено бар десет дјела. Дјела говоре сама за себе, и Бањалука је заиста доживјела велику трансформацију. Људи виде да ће се то наставити, и нема сумње да је побједа сигурно наша - закључила је Савић-Бањац.