latinica  ћирилица
03/10/2024 |  21:12 ⇒ 21:12 | Аутор: РТРС

Гашић: Прекинути подјеле због политичких опредјељења

Душан Гашић, кандидат Уједињене опозиције ПДП-СДС воља народа за начелника општине Нови Град, на трибини у Блатни, нагласио је да треба да се прекину подјеле међу комшијама због политичког опредјељења.
Уједињена опозиција у Блатини - Фото: РТРС
Уједињена опозиција у БлатиниФото: РТРС

- Ово је моје село, драго ми је да овдје у завршници кампање вршимо промоцију нашег будућег успјеха. Убјеђен сам да ћемо убједљиво побједити. Овај народ је обесправљен, лишен свих основних потреба, струја, вода, путеви се граде према партијским програмима. Народ је разједињен и надам се да ћу као начелник да вратим повјерење да помирим комшије - додао је кандидат за начелника општине Нови Град Душан Гашић.

Небојша Ракић, кандидат Уједињене опозиције за одборника у Скупштини општине Нови Град истакао је да ће истрајати у борби да Трговска гора не буде одлагалиште радиоактивног отпада.

- Заједно са будућим начелником општине примаријусом Душаном Гашићем неће то дозволити. Јер овај народ се пита - напомиње Ракић.

Заједничким радом и реализацијом програма можемо обезбједити просперитет општине Нови Град поручено је са трибине Уједињена опозиција ПДП-СДС воља народа у Блатни.