latinica  ћирилица
03/10/2024 |  19:21 ⇒ 20:07 | Аутор: РТРС

НП "Својим путем": Семберија и Мајевица веома важни

Претпоследњег дана предизборне кампање смо у Угљевику, јер су нам Семберија и Мајевица веома важни, истакао је Игор Радојичић предсједник Независног покрета "Својим путем" на скупу у Угљевику.
Игор Радојичић у Угљевику - Фото: РТРС
Игор Радојичић у УгљевикуФото: РТРС

- Угљевику је владала коалиција СНСД-а и СДС-а, одличан примјер лоше власти и потребе за алтернативом, а то је независни покрет. И треће, ми смо овдје са грађанима Угљевика који су оправдано забринути шта ће бити са РиТЕ који је привредни гигант и покретач развоја ове средине. Ми смо овдје због грађана, а не због интереса било којег тајкуна или било ког профита друге врсте - истакао је Радојчић.

Са поносом истичем да смо дио Независног пута Игор Радојичић и мислим да смо добро прихваћени у Угљевику, рекао је Драган Ђокић носилац одборничке листе за Угљевик.

- Прије свега, наш предсједник Игор Радојичић, због кога смо и пришли том покрету, знам да је особа пуна енергије, знамо се 23 године, знам да је од ријечи, да испоштује све што каже и обећа - истакао је Ђокић.

Желимо да промијенимо ситуацију у Угљевику који је у блокади већ три године и да са новим снагама и идејама докажемо да можемо боље, порука је са предизборног скупа НП Својим путем Игор Рдаојичић.