latinica  ћирилица
02/10/2024 |  21:42 ⇒ 22:51 | Аутор: РТРС

Микајло Лазић сигуран у побједу

Микајло Лазић, кандидат СНСД-а за градоначелника Бијељине поручио је на предизборном скупу ове партије да га радује велики број окупљених људи у Бијељини и огронма енергија и да је сигуран да ће доћи до побједе.
СНСД - Фото: РТРС
СНСДФото: РТРС

- Обишао сам Семберију и видио да народ жели промјене и ми му обећавамо да када постанем градоначелник да ћу да радим праведено, да ћу да обилазим народ и да будем народни градоначелник. Медицина ме је научила да не можете да чекате нека боља времена, него да их морате стварати сами - истиче Лазић.

Микајло Лазић је човјек беспријекорне каријере и обожаван у народу и то је најбоља понуда коју Бијељина може да има, поручeно je са СНСД-а скупа у Бијељини.

Желимо да Бијељину направимо још бољом, Бијељину која треба да се интегрише у Републику Српску и Србију и не би било добро да Бијељина буде на препрека на путу те сарадње, поручено је са скупа СНСД-а.

- То је најбоља понуда коју Бијељина може да има, са доктором Лазићем и са Бојаном, млађом гардом СНСД-оаваца који су окупљени око једног младог перспективног момка - истиче предсједник СНСД Милорад Додик.