latinica  ћирилица
26/08/2024 |  19:24 ⇒ 19:46 | Аутор: РТРС

Додик: Конаковић све више личи на естрадног менаџера, а све мање на политичара

Предсједник Републике Српске Милорад Додик рекао је да министар спољних послова у Савјету министара Елмедин Конаковић све више личи на естрадног менаџера, а све мање на политичара.
Милорад Додик - Фото:
Милорад ДодикФото:

Коментаришући изјаву Конаковића да је "Србија зауставила и испитивала /хрватску пјевачицу/ Северину само зато што је говорила истину о Сребреници", Додик је рекао да је Конаковић пао на ниске гране ако је за њега Северина оличење истине.

- Ако је пјеваљка Северина, која је славу стекла у Србији, за њега еталон моралности и оличење истине, пао је на ниске гране. Истина, слични се сличнима радују - написао је Додик на друштвеној мрежи Икс.

Наводећи да разумије да је Србија опсесија за Конаковића, Додик је рекао да му ту не може помоћи.

- У свом очају, Дино Конаковић би вјероватно стао и на страну Томпсона, само зато што је ријеч о некоме ко сије мржњу против Срба. Зато нека Дино и Северина пјевају једно другом "Вирујен у те" - навео је Додик.

Хрватску пјвечицу Северину на граници је зауставила српска полиција, те јој је послије провјера допуштено да уђе у Србију, али је она то одбила.

Конаковић је на мрежи Икс написао и да Србија јавним личностима из БиХ и Хрватске ограничава кретање "само зато што говоре истину о Сребреници".