latinica  ћирилица
26/07/2024 |  19:22 ⇒ 20:35 | Аутор: РТРС

Дан и крсна слава Челинца; Цвијановић: Општина може да рачуна на подршку (ВИДЕО)

У Челинцу је одржана свечана академија поводом Дана и крсне славе општине - Сабора Светог архангела Гаврила којој је присуствовала и српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић.
Дан Општине Челинац - Фото: РТРС
Дан Општине ЧелинацФото: РТРС

Цвијановићева је рекла да су у Челинцу реализовани бројни инфраструктурни и комунални пројекти, истичући да подршка републичких институција овој општини неће изостати ни у наредном периоду.

- Задовољни смо сарадњом коју можемо остварити са овом локалном заједницом и њеним руководством. Наша пажња усмјерена је ка њима јер, они најбоље знају потребе грађана и шта су приоритери на које треба обратити пажњу - рекла је Цвијановићева, честитавши руководству и грађанима Дан и крсну славу општине.

Она је оцијенила охрабрујућим тренд повећаног броја младих брачних парова који желе да остану у Челинцу и заснују своју породицу.

      View this post on Instagram

A post shared by Жељка Цвијановић (@zeljka.cvijanovic)

- Видим велики потенцијал у овој општини јер је наслоњена на Бањалуку, а и зато што као локална средина нуди велике могућности - рекла је Цвијановићева.

Обиљежавање Дана и крсне славе општине почело је парастосом погинулим борцима и полагањем вијенаца, а настављено свечаном академијом и културно-умјетничким програмом.