latinica  ћирилица
26/07/2024 |  19:01 ⇒ 20:56 | Аутор: СРНА

Вулић: Махалашка писанија србомрсца Марфија

Потпредсједник СНСД-а Сања Вулић изјавила је за Срну да се Мајкл Марфи одлично уклопио у сарајевску махалу, што свакодневно потврђује својим махалашким писанијама која "излазе" из Амбасаде САД у Сарајеву.
Сања Вулић - Фото: Уступљена фотографија
Сања ВулићФото: Уступљена фотографија

- Данашњим саопштењем, у којем се бави крвним зрнцима и породичним стаблом предсједника Републике Српске Милорада Додика, Марфи је превазишао све трачаре овог свијета. Фрустрацију и разочарење што се враћа тамо одакле је дошао и прије истека мандата, кабадахија Марфи и његови сарајевски полтрони запослени у Амбасади САД више не могу ни да прикрију, па свакодневно избацују нова писанија коју су срамота да долазе из неке мјесне заједнице, а не из Амбасаду САД - нагласила је Вулићева.

Реагујући на најновије Марфијево саопштење у којем је навео да "санкционисани појединци" воде Републику Српску као, како каже, породични посао, упитавши шта је са потребама грађана Републике Српске, Вулићева је поручила Марфију да престане да обмањује српски народ својом лажном бригом за Републиком Српском, јер сви добро знају његове покварене и зле намјере.

- Тешко оном кога Мајкл Марфи 'брани'. Знамо ми, Срби, како то изгледа и то веома добро, нажалост. Једном србомрзац, увијек србомрзац. То је управо Мајкл Марфи - констатовала је Вулићева.

Она је нагласила да је Марфијев сав проблем што, упркос страшним притисцима, пријетњама, санкцијама и намјештеним судским процесима, руководство Републике Српске, на челу са Милорадом Додиком, није поклекнуло и дозволило да испуни своје циљеве које је зацртао да испуни током мандата у БиХ, а то су развлашћивање Српске до њеног потпуног уништења, отимање природних богатстава и имовине и на крају, оно што му је најважније, рушење Дејтонског споразума и стварање унитарне БиХ.

- Највећи непријатељи Републике Српске и српског народа нису САД, већ Мајкл Марфи и запослени муслимани у америчкој Амбасади. Али, ни то неће дуго трајати, надати се и вјерујем да ће новоименовани амбасадор САД коначно да се понаша у складу са позицијом која му је повјерена и да ће доћи крај махалашким недипломатским иступима из америчке Амбасаде у БиХ - рекла је Вулићева.