latinica  ћирилица
26/07/2024 |  15:38 | Аутор: Агенције

Глигорић: Код Станивуковића је све вјештачко, осим жеље да влада и буде обожаван

Бањалучка приградска насеља недјељама без воде, град раскопан, зелене површине неуређене и зарасле, смеће на сваком ћошку, а Станивуковић након улоге забринутог градоначелника, глуми планинара по црногорским брдима, рекао је Саша Глигорић, предсједник Градског одбора Социјалистичке партије Српске Бањалука.
Саша Глигорић - Фото: Уступљена фотографија
Саша ГлигорићФото: Уступљена фотографија

- Све је код Станивуковића вјештачки, и осмијех и загрљај и забринутост. Само је искрена жеља да влада, да буде обожаван и да има моћ у својим рукама. Сликање по црногорским брдима и планинарење, док се наши суграђани на Мањачи и у многим насељима купају у свом зноју, а не чистом водом, је крајње лицемјеран чин која га дисквалификује из сваке озбиљне приче и политичке будућности - истиче Глигорић.

Из Социјалистичке партије Српске су више пута до сада апеловали да се проблем водоснабдијевања мора под хитно ријешити, као и низ других горућих питања. Међутим, из Градске управе нема слуха за проблеме грађана.

- На врх, који данас сања, попео се силним обећањима, која су остала само обећања и мртво слово на папиру. Брже него што се надао, кренуо је силазити са тог врха. За свега два мјесеца биће у подножју. И тада ће без обавеза моћи да глуми све улоге, осим улоге градоначелника Бањалуке - закључио је Саша Глигорић.

Градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић објавио је на свом ФБ профилу фотографију са одмора и планинарења у Црној Гори.