latinica  ћирилица
26/07/2024 |  14:55 ⇒ 18:48 | Аутор: РТРС

Арсенић упитао Станивуковића: Да ли су скакачи добри само онда, када требају за спот Градске управе? (ВИДЕО)

Члан клуба "Бањалучка ласта" Игор Арсенић позвао је градоначелника Бањалуке Драшка Станивуковића да се јавно извини због тога што Градска управа још увијек није издала грађевинску дозволу за изградњу скакаонице, иако је клуб прије више од четири године започео пројекат изградње скакаонице и до сада уложио више од 50.000 КМ уз помоћ спонзора.
Игор Арсенић - Фото: РТРС
Игор АрсенићФото: РТРС

- Иако смо завршили идејни и главни пројекат, као и саму конструкцију скакаонице, која сада пропада у складишту, Град се оглушио о наше захтјеве и нисмо добили грађевинску дозволу - изјавио је Арсенић.

Подсјетио је да су грађани прије неколико дана уживали у спектакуларним скоковима са Градског моста.

- Наши скакачи су представили наш град у најбољем свјетлу, иако немамо услове за тренирање. На овој локацији требала је стајати прва скакаоница, али је нема - рекао је Арсенић код Зеленог моста у Бањалуци.

Каже да су до сада наилазили на затворена врата и одбијања.

- Након састанка са градоначелником, прије три године, обећано нам је све – новац, дозвола, уклањање канализационог одвода и монтажни објекат. Међутим, ништа од тога није испуњено. На крају смо присиљени да потпишемо уговор према којем ми финансирамо комплетну изградњу скакаонице, док Град преузима сва права - навео је Арсенић.