latinica  ћирилица
20/06/2024 |  18:51 ⇒ 19:28 | Аутор: РТРС

СНСД Теслић: Миличевић - издајник српског народа у лажној одбрани "9.јануара"

Предсједник СДС-а Милан Миличевић на сраман начин манипулише јавношћу наводно бранећи 9. јануар, а уствари само режира још једну јефтину политичку представу за промоцију своје нове странке, којој чак није ни предсједник, саопштено је из СНСД-а Теслић.
СНСД - Фото: РТРС
СНСДФото: РТРС

- Ова лажна одбрана "9. јануара" поново потврђује да је Милан Миличевић обични послушник странаца који покушава да наруши свесрпско јединство. Миличевић отворено ради против политике предсједника Србије Александра Вучића по налогу својих страних ментора. Нико није и неће укинути 9. јануар као Дан Републике Српске и то јасно пише у Декларацији Свесрпског сабора о заједничкој будућности српског народа - поручују из СНСД-а Теслић. 

Из СНСД-а Теслић поручују да ће "Република Српска наставити да слави 9. јануар као Дан Републике, а додаје се и обиљежавање 15. фебруара као Дана државности Српске и Србије".

- Због тога је потписивање било какве петиције, о којој Миличевић и опозиција причају, потпуно сулуд чин којим обмањују јавност. Лицемјерно је то што Миличевић никада није дошао на Трг Крајине у Бањалуку, да са грађанима Републике Српске, на тргу прослави 9. јануар Дан Републике, а сада га тобоже брани. Срамота је што у Теслићу, општини чији је начелник, никада није дозволио да бар једна улица носи назив "9. јануар" као што је то у већини општина и градова наше Републике. Народ одлично зна да је Милан Миличевић само обични издајник српског народа који је одавно на платном списку странаца - истичу из СНСД-а Теслић.