latinica  ћирилица
19/06/2024 |  19:35 ⇒ 19:36 | Аутор: РТРС

Игор Додик: Aгенда СНСД-а на одбрани Српске сметња америчким интересима на Балкану

Организациони секретар СНСД-а Игор Додик истакао је да је политичка агенда лидера СНСД-а Милорада Додика и ове странке на одбрани Републике Српске сметња америчким интересима на Балкану.
Игор Додик - Фото: РТРС
Игор ДодикФото: РТРС

- Пошто нису успјели да нас сломе, већ дуже вријеме њихова мета је моја породица. Не бирају средства, измишљају, отворено лажу. Јучерашња одлука је само наставак њихове прљаве политике, али и доказ да кичму нисмо изгубили. Покушавају да својим експериментима у једној земљи угрозе компаније из Републике Српске које запошљавају стотине радника - написао је Додик на друштвеној мрежи Икс.

Истакао је да му је жао што су користећи и његово име спремни да се играју са егистенцијом великог броја људи који својим радом доприносе бољој и просперитетнијој Српској.

- Господо, много тога сте у својој одлуци написали, али нисте дали ни један доказ. Нисте ни могли, јер садржај који сте пласирали личи на трач партију злурадих људи и недостојан је званичног документа владе једне озбиљне државе каквом се представљате. Постоје закони и процедуре у овој земљи и свако ко мисли да има било какве доказе, али заиста доказе, може да реагује као у свакој правној држави - навео је Додик.

Нагласо је да ће сада свом снагом и енергијом да помогнем свим људима који су угрожени.

- Одустати наравно нећу, а онима који се веселе оваквим стварима желим да им се врати још више. Увјерен да смо на правом путу, а Марфичићу и екипи пуно поздрава са узвиком "Живјела Република Српска и СНСД" - поручио је Додик.