latinica  ћирилица
13/06/2024 |  22:48 | Аутор: СРНА

Стевандић: Уједињена Српска једна од најбоље конципираних партија у БиХ

Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић рекао је вечерас да је ова странка идеолошки и организационо једна од најбоље конципираних у БиХ, а Градски одбор у Приједору једна од њених најбољих организација.
Омарска - Уједињена Српска - Фото: СРНА
Омарска - Уједињена СрпскаФото: СРНА

- Честитам Градској организацији Приједор што је једна од најбољих у Уједињеној Српској, што су већ усвојили листу, имају све параметре попуњене, знају какав је план кампање и да ћемо у наредним данима одлучивати о коалиционим односима - рекао је Стевандић у Омарској код Приједора гдје је присуствовао сједници Градског одбора Уједињене Српске.

Он је додао да је овај одбор имао добре резултате на претходним изборима, да их је стално побољшавао, те да на предстојећим локалним изборима очекује најбоље резултате до сада.

- То најбоље говори о томе да је Уједињена Српска и идеолошки и организационо једна од најбоље конципираних партија у БиХ - рекао је Стевандић.

Он је додао да ће странка на својим органима, на Предсједништву, потврђивати све евентуалне коалиције и да су, што се тиче Приједора, коалициони односи били добри и стабилни, тако да ту неће бити неких изненађења.

Предсједник Градског одбора Уједињене Српске Приједор Ненад Мејакић рекао је да су на вечерашњој сједници представили листу кандидата.

- Градски одбор Уједињене Српске иде са пуном листом кандидата за предстојеће локалне изборе. Сматрали смо да је вријеме да грађанима Приједора представимо наше кандидате - рекао је Мејакић.

Он је за суботу, 15. јун, најавио сједницу Предсједништва Уједињене Српске у Требињу.

- У суботу ћемо донијети неке одлуке, а једна од њих ће бити и наш коалициони договор са партнерима са којима ћемо учествовати на предстојећим изборима - рекао је Мејакић.