latinica  ћирилица
07/06/2024 |  17:55 | Аутор: РТРС

Вулин са Караном и Кострешевићем: Сви Срби ће бити заштићени гдје год да живе

Потпредсједник Владе Републике Србије Александар Вулин, уочи Свесрпског сабора састао се данас са министром унутрашњих послова Републике Српске Синишом Караном и директором полиције Републике Српске Синишом Кострешевићем у Палати Србија.
Каран, Вулин и Кострешевић - Фото: Уступљена фотографија
Каран, Вулин и КострешевићФото: Уступљена фотографија

Потпредсједник Владе Републике Србије Александар Вулин, министар унутрашњих послова Републике Српске Синиша Каран и директор полиције Српске Синиша Кострешевић истакли су током разговора да Свесрпски сабор носи главну поруку да су Срби, гдје год да живе, један народ, јединствен политички народ.

Саговорници су нагласили да српски лидери Александар Вучић и Милорад Додик чувају и штите српске националне интересе, и да се то највише показало приликом гласања о срамној резолуцији о Сребреници у Скупштини Уједињених нација, где је читав свијет могао да види снажну борбу предсједника Вучића за опстанак и слободу српског народа.

Потпредседник Владе Србије Александар Вулин, министар унутрашњих послова Српске Синиша Каран и директор полиције Српске Синиша Кострешевић истакли су да ће сви Срби бити заштићени гдје год да живе.

Министар унутрашњих послова Српске Каран и директор полиције Кострешевић захвалили су се потпредсједнику Владе Србије Александру Вулину на свему што чини за српски народ са обје стране Дрине, као и на изузетно успјешној сарадњи у периоду када је Александар Вулин обављао функцију министра унутрашњих послова Србије и директора БИА.