latinica  ћирилица
13/05/2024 |  19:49 ⇒ 14/05/2024 | 14:03 | Аутор: РТРС

Beerka фестивал овог љета 30. и 31. августа

Највеселија звијезда регионалног фестивалског неба, Beerka фестивал, спрема своје ново издање и још један врхунац љета уз сјајан програм, фантастичне наступе и незаборавне тренутке врелих септембарских ноћи.
Беерка - Фото: РТРС
БееркаФото: РТРС

Након прошлогодишње и премијерне Beerka, када су на помоћном стадиону Славије у Источном Сарајеву пред готово 10.000 посјетилаца наступили Гоблини, Jу Група, Марко Луис, Тимбе, Бомбај Штампа, Кербер, Бајага и Инструктори постало је јасно да се родила нова традиција и синоним за добру забаву, врхунску музику и најбољи ужитак!

Подсјетимо се да је премијерна Beerka представила више од тридесет пивских етикета, а ништа мање спектакуларно неће бити ни овај пут.

Незаобилазан садржај Beerke биће и непоновљива гастрономија због које се нервоза увлачи под прсте на саму помисао да би вам непце могло остати ускраћено. Е па неће! Јер вас очекују најфиније роштиљске посластице и деликатесе без преседана, најфинија белгијска, холандска... и данска... и ирска.. ма и њемачка.. и чешка, ма најбоља европска пива и то савршено охлађена!

Зато овог августа сачувајте 30. и 31. у календару за нови Beerka фестивал, а ускоро очекујте више информација о извођачима и другим детаљима првог природно пивског фестивала на планети па и шире!