latinica  ћирилица
Новогодишњи програм
Новогодишњи програм
--:--
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД
О ЕМИСИЈИ
Новогодишњи програм

                                             НОВОГОДИШЊИ ПРОГРАМ

 

Радио Телевизија Републике Српске је својим гледаоцима и ове године припремила богат и разноврстан новогодишњи програм. Док ће најмлађи гледаоци сигурно уживати у дружењу са Ниџом Радозналцем и Кристином Ивановић Кики, они старији ће имати прилику да најлуђе вече у години дочекају уз концерт пјевачког трија Роквић: Маринка, Марка и Николе.

Осим филмског маратона који ове године красе дјела два призната аутора из свијета књижевности, односно филма, Џ.К. Ролинг и Клинта Иствуда, гледаоци ће моћи уживати и у једном од најомиљенијих домаћих филмских издања у 2013. години, филму Фалсификатор. ТВ премијера овог филма, чију копродукцију потписује и Јавни сервис Републике Српске, заказана је за други дан у 2014. години!

Све ово и још много пригодних музичких садржаја гарантује нашим гледаоцима добар провод и срећне новогодишње празнике. Са жељом да угодно дочекате Нову годину, позивамо вас да будете уз новогодишњи програм Радио Телевизије Републике Српске.

Редакција: Посебне емисије

Контакт:

30/12/2013 | 12:13
Звонимир Ђукић Ђуле, фронтмен групе Ван Гог
27/12/2013 | 12:07
Нема тог љубитеља филма који не зна за Клинта Иствуда, међутим, већина, овог глумца и режисера познаје по улогама вестерн одметника, „ловаца на главе“, као и бескрупулозних детектива. Са шездесет година у свијету филма, заслужио је мјесто у самом врху филма.
23/12/2013 | 13:01
Феномен Харија Потера јединствен је у цијелом свијету, а авантуре малог чаробњака почеле су на полицама књижара, да би се преселиле на велики екран, на радост многобројних поштовалаца дјела британске књижевнице Џоан К. Ролинг.
18/12/2013 | 13:52
Дјечија новогодишња емисија је на програму Телевизије Републике Српске у уторак, 31.12.2013.године у 17 часова и 45 минута.
16/12/2013 | 11:51
Радио-телевизија Републике Српске је својим гледаоцима и ове године припремила богат и разноврстан новогодишњи програм.