latinica  ћирилица
НОВОГОДИШЊИ ПРОГРАМ | 18/12/2013 | 13:52

Новогодишња журка за најмлађе гледаоце

Дјечија новогодишња емисија је на програму Телевизије Републике Српске у уторак, 31.12.2013.године у 17 часова и 45 минута.

Велика новогодишња журка коју спрема Телевизија РС за најмлађе, али и оне старије донијеће више од 90 минута музике, плеса и смијеха. Домаћини ове емисије су Ниџо Радозналац и Кристина Ивановић Кики који ће се овог пута наћи на “супротним” странама. Наиме Ниџо који предводи млађе пјеваче, договорио је са Кики и њеним “старијим” другарима да заједно прославе Нову годину. Иако су пристали, Кики и њено друштво мијењају план, али ни њихов одлазак на прославу у дискотеку са одраслима не иде како су планирали. Ниџо и његови мали другари одлучују да ипак приме “велике” пјеваче и почиње музичко надметање.

У емисији учествују дјечији хор “Врапчићи”, извођачи са досадашњих Ђурђевданских фестивала ( Анђела Ратковић, Анђела Петрушић, Анђела Пеулић, Ања Вуклиш, Ема Кршић, Емилија Бошкић, Исидора Тупеша, Сара Малбашић, Ана Јованчић, Давид Бојић, Амна Алајбеговић, Ема Тркуља, Стефан Лопандић, Ирма Хајдић, Николина Ђекановић, Ирина Субачић, Данка Илић и Валентина Мец). Они ће изводити познате дјечије пјесме као што су Ивин воз, Разболе се лисица, Звончићи, Зима,зима..., а чућемо и неке од највећих домаћих и свјетских хитова: Лудак као ја, Црно и бело, Еупхориа, Сателите...

У студију ће бити и бројни плесачи плесних клубова Алегро, Макси стил, Поинт, Сити Џез, Латино денс...који су припремили плесне кореографије за све композиције. Овогодишње учеснице фестивала “Мали композитор” Уна Шушница и Маша Ћоћкало, биће такође дио ове велике журке.

Наравно, ова прича о музичком надметању између малих пјевача који уживају у дјечијој музици и оних мало старијих који су порасли и мало се “уобразили” има и свој епилог. Ипак,то вам нећемо ми открити, већ погледајте емисију и сазнајте сами.