latinica  ћирилица
НОВОГОДИШЊИ ПРОГРАМ | 30/12/2013 | 12:13

Новогодишњи интервју РТРС:

Звонимир Ђукић Ђуле, фронтмен групе Ван Гог

Djule Van Gog

Група Ван Гог  ускоро ће јавности представити нови видео спот, за сингл ''Анђеле мој брате'', којим најављује девето студијско издање, албум ''Неумерен у свему''. Поменути видео спот, гледаоци Телевизије Републике Српске, моћиће премијерно погледати почетком јануара 2014. године у емисији Урбана зона. Новогодишњи празници, који су пред нама, били су повод за разговор са фронтменом групе Ван Гог, Звонимиром Ђукиђем - Ђулетом.

Да ли су ти дражи празници под снијегом?
Сваки празник колико год да ми је драг, смета ми његова лијеност јер се сви за празнике утромимо и на неки начин постанемо неактивни. Кад сам био клинац много су ми значили новогодишњи празници под снијегом, међутим, данас ми је потпуно свеједно. 

По чему ћеш памтити 2013. годину?
Прије свега по драгим људима, који су ми промјенили мишљење о друштву, наиме, људскост је ипак опстала и то сазнање ми је било некако највриједније у 2013. години. Памтићу и све наступе из 2013. јер су били заиста посебни.

По чему би 2014. могла да буде препознатљива?
Пустићу да ме нова година носи на таласима, а попут сурфера покушаћу да је пратим. Надам се да ће ми бити успјешна и срећна.

Сигурно је да ће почетак 2014. године обиљежити и ново, девето студијско издање групе Ван Гог, кратак коментар на албум ''Неумерен у свему''?
Сви смо на Балкану неумјерени у свему. Знамо да је живот непредвидив и понекад окрутан али морамо му се супроставити јер живот је и пун изазова који нас тјерају да будемо јачи и бољи. Нови албум најавићемо и видео спотом за сингл 'Анђеле мој брате', који ће гледаоци РТРС моћи премијерно у БиХ видјети почетком јануара 2014.

Шта би поручио гледаоцима и слушаоцима РТРС?
Само онога чега им не смије недостајати: смијеха, љубави, среће, здравља као и вјере у лијепе тренутке и у позитивне вриједности... и наравно, будите уз РТРС.