latinica  ћирилица
НОВОГОДИШЊИ ПРОГРАМ | 16/12/2013 | 11:51

РТРС Новогодишњи програм

Радио-телевизија Републике Српске је својим гледаоцима и ове године припремила богат и разноврстан новогодишњи програм.

Велика новогодишња журка коју Телевизија РС спрема за најмлађе, али и оне старије донијеће више од 90 минута музике, плеса и смијеха. Домаћини ове емисије су Ниџо Радозналац и Кристина Ивановић Кики, који ће се овог пута наћи на “супротстављеним” странама".

Наиме, Ниџо који предводи млађе пјеваче, договорио је са Кики и њеним “старијим” другарима да заједно прославе Нову годину. Иако су пристали, Кики и њено друштво мијењају план, али ни њихов одлазак на прославу у дискотеку са одраслима не одвија се како су планирали. Ниџо и његови мали другари одлучују да ипак приме “велике” пјеваче и почиње музичко надметање. У емисији учествују дјечији хор “Врапчићи”, извођачи са досадашњих Ђурђевданских фестивала (Анђела Ратковић, Анђела Петрушић, Анђела Пеулић, Ања Вуклиш, Ема Кршић, Емилија Бошкић, Исидора Тупеша, Сара Малбашић, Ана Јованчић, Давид Бојић, Амна Алајбеговић, Ема Тркуља, Стефан Лопандић, Ирма Хајдић, Николина Ђекановић, Ирина Субачић, Данка Илић и Валентина Мец).

Они ће изводити познате дјечије пјесме као што су Ивин воз, Разболе се лисица, Звончићи, Зима,зима..., а чућемо и неке од највећих домаћих и свјетских хитова: Лудак као ја, Црно и бело, Еuphoria, Satelite... У студију ће бити и бројни плесачи плесних клубова Алегро, Макси стил, Поинт, Сити Џез, Латино денс...који су припремили кореографије за све композиције. Овогодишње учеснице фестивала “Мали композитор” Уна Шушница и Маша Ћоћкало биће, такође, дио ове велике журке.

Наравно, ова прича о музичком надметању између малих пјевача који уживају у дјечијој музици и оних који су порасли и мало се “уобразили” има и свој епилог. Ипак, то вам нећемо ми открити, већ погледајте емисију и сазнајте сами.

У специјално припремљеном програму 31.децембра године коју испраћамо у термину од 20.10 часова, гости су нам три пјевача истог презимена, отац Маринко и његова два сина Никола и Марко Роквић. Биће ово изузетна прилика да уживате у пјевању овог, јединственог, породичног трија.

Од 21.30 у оквиру новогодишњег програма, Телевизија Републике Српске, гледаоцима поклања јединствен забавно-музички шоу програм под називом “Шоу свих времена”. Овај шуо на својствен начин представља значајне године прошлих времена. Гледаоци ће имати прилику да уживају у комбинацији играног и музичког програма, видјеће позната имена која су обиљежила дату годину својим спортским, глумачким или пјевачким успјехом на цијелој територији некадашње СФРЈ.

Све ово и још много пригодних музичких садржаја гарантује нашим гледаоцима добар провод и срећне новогодишње празнике, а са жељом да угодно дочекате Нову годину, позивамо вас да будете уз новогодишњи програм Радио Телевизије Републике Српске.