latinica  ћирилица
26/10/2024 |  17:44 ⇒ 20:36 | Аутор: СРНА

Потрага за лицем које се може довести у везу са двоструким убиством у Бијелом Пољу

Управа полиције Црне Горе саопштила је да потражује лице чији су иницијали А.Б, које се може довести у везу са извршењем двоструког убиства у засеоку Соколац у близини Томашева у Бијелом Пољу.
Полиција Црне Горе (фото: илустрација / EPA-EFE/BORIS PEJOVIC) -
Полиција Црне Горе (фото: илустрација / EPA-EFE/BORIS PEJOVIC)

- У овој фази истраге Управа полиције, на основу законских прописа и одговарајућег одобрења надлежног тужилаштва, објављује фотографију лица које се потражује, те обавјештава и апелује на јавност, да уколико примијете ово лице, сазнања одмах пријаве Одјељењу безбједности Бијело Поље или најближој полицијској станици на број 122 - наводи се у саопштењу.

Из полиције су још једном апеловали на грађане Бијелог Поља, а нарочито мјештане села Томашево, да буду опрезни и остану у кућама, те да не дозволе улазак непознатим лицима док полиција предузима активности на хапшењу извршиоца и стављању безбједносне ситуације под контролу.

О даљем току дешавања полиција ће се благовремено огласити.

Двије старије особе убијене су у близини Томашева у Бијелом Пољу и у току је потрага за извршиоцем, саопштено је раније из црногорске Управе полиције.

У саопштењу је наведено да је синоћ у 21.10 часова полицији у Бијелом Пољу пријављено да су у засеоку Соколац у близини Томашева убијене двије старије особе, чија су тијела пронађена у кући, а да је наоружани извршилац побјегао.