latinica  ћирилица
22/10/2024 |  21:29 ⇒ 22:39 | Аутор: РТРС

У Бањалуци обиљежен Дан Телекома Српске; Нови планови за будући развој (ФОТО/ВИДЕО)

У Бањалуци је свечано обиљежен Дан Телекома Српске којем су присуствовале високе званице политичког, пословног и јавног живота Републике Српске, БиХ и Србије. Овом приликом, руководство компаније осврнуло се на достигнућа из протекле године и најавило нове планове за будући развој.
Дан Телекома Српске - Фото: РТРС
Дан Телекома СрпскеФото: РТРС

Компанија М:тел званично је проглашена за компанију са највећим профитом у БиХ, а годинама уназад стуб је привреде Републике Српске.

Када је ријеч о овој компанији, то је званично најбоље спроведена приватизација и најбоља страна инвестиција Србије.

- Желим да обећам да ће ова година бити једнако добра пословна година, а да ћемо све што остане уложити у ову заједницу, у све хуманитарне пројекте, као што сте од нас научили - навела је Јелена Триван, генерална директорка компаније М:тел.

Највиши званичници Републике Српске подијелили су задовољство и радост са руководством компаније Мтел поводом обиљежавања Дана Телекома Српске и изразили поштовање за велике пословне успјехе.

- Захвалност што су саставни дио наше заједнице, што су друштвено одговорна компанија, наравно и неко ко редовно извршава своје обавезе према радницима, исто тако и према држави. Зато, све честитке за све успјехе који су постигли. Желимо наравно да се Мтел развија - истакла је српски члан Предсједништва Бих Жељка Цвијановић.

      View this post on Instagram

A post shared by Жељка Цвијановић (@zeljka.cvijanovic)

- Оно што ме посебно радује да сте израсли у најбољу и највећу компанију из сфере телекомуникација у Босни и Херцеговини, а налазите се у Републици Српској - додао је премијер Радован Вишковић.

Компанија Мтел неизоставан је дио свакодневице грађана Српске, а још једном је потврдила своју стратешку улогу у развоју телекомуникационих и дигиталних услуга у нашој земљи.

- Искрене честитке на јубилеју М:тела, то је с једне стране јубилеј Републике Српске будући да наше небо, наше кућне инсталације, наше конекције са свијетом су углавном базиране на инфраструктуру Мтела - истакао је предсједник Народне скупштине Српске Ненад Стевандић.

Са новим пројектима и улагањима, компанија Мтел наставља да поставља стандарде у телекомуникацијама, доприносећи дигиталној трансформацији друштва и економије.