latinica  ћирилица
19/10/2024 |  20:13 ⇒ 20:24 | Аутор: РТРС

Додик и Вишковић честитали Сари Ћирковић злато на Европском првенству

Предсједник Републике Српске Милорад Додик честитао је Сари Ћирковић освајање златне медаље на Европском првенству у боксу за млађе од 23 године и поручио да ће на путу блиставе каријере увијек имати подршку из Српске.
Сара Ћирковић (Фото: Tanjug, VLADIMIR ŠPORČIĆ) -
Сара Ћирковић (Фото: Tanjug, VLADIMIR ŠPORČIĆ)

Додик је истакао да је Сара још једном показала какав је борац и да је у будућности пред њом блистава каријера.

- На том путу увијек ће имати подршку из Републике Српске, а увјерен сам да ћемо се радовати многим медаљама. Честитам нашој Сари Ћирковић и њеном тренеру - навео је Додик на друштвеној мрежи "Икс".

И предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић честитао је Сари Ћирковић освајање златне медаље на Европском првенству у боксу у Софији, истичући да њен труд, посвећеност и борбеност служе као инспирација младима.

- Ова медаља је доказ изузетне спортске дисциплине и талента, али и подсјетник да се снови остварују када им се посветимо цијелим срцем - навео је Вишковић у честитки.

Он је истакао да је невјероватан успјех, који је остварила Ћирковићева, донио огромну радост и понос цијелој Републици Српској, саопштено је из Бироа Владе Српске за односе с јавношћу.

- Желим ти много среће и успјеха у будућности, како на спортском плану, тако и у животу - поручио је премијер Српске.

Боксерска репрезентација Србије освојила је укупно седам медаља на Европском првенству за млађе сениоре и сениорке у Софији.