latinica  ћирилица
17/10/2024 |  13:28 ⇒ 13:36 | Аутор: РТРС

Ухапшено лице због физичког напада на докторку Дома здравља у Братунцу

Полицијски службеници Полицијске станице Братунац данас су лишили слободе лице иницијала М.Д. из Братунца поступајући по пријави да је наведено лице истог дана око 00.55 часова, након вербалне расправе физички напало лице иницијала С.С. Дома здравља Братунац, наведено је у саопштењу ПУ Зворник.
Дом здравља Братунац - Фото: РТРС
Дом здравља БратунацФото: РТРС

Наиме, полиција је ухапсила М.Д. због сумње да је синоћ претукао докторку Дома здравља у Братунцу Снежану Стојановић, а како сазнајемо ради се о ратном и војном инвалиду, који нема једну ногу.

Нападач је саслушан у полицији и том приликом је признао да је докторици нанио више удараца, тврдећи да је био револтиран њеним понашањем.

Како сазнајемо, осумњичени је у својој изјави полицији рекао да је због јаких болова дошао у Хитну помоћ и тражио од дежурне докторке ињекцију тродона.

- Тврди да му је докторица Стојановић на то одговорила "да не лијечи наркомане". Револтиран тиме што га је назвала наркоманом он је насрнуо на њу и задао јој више удараца, што је током саслушања и признао - сазнаје незванично РТРС.