latinica  ћирилица
04/10/2024 |  15:00 ⇒ 15:27 | Аутор: РТРС

Тривић: Ако је Станивуковић мушко, нека сиђе доле

Јаснио је ко је опозициони кандидат за градоначелника Бањалуке и то може бити само онај око којег су се окупиле све странке опозиције, рекла је кандидат Народног фронта за градоначелника Бањалуке Јелена Тривић.
Јелена Тривић - Фото: Уступљена фотографија
Јелена ТривићФото: Уступљена фотографија

Тривићева напомиње да су је подржали и високи функционер ПДП-а Милко Грмуша, као и Бранко Докић професор емеритус и један од оснивача ПДП-а.

- Данашњи перформанс је само сликовит приказ колико је Станивуковић издао народ. Такође, опозициони кандидат не може бити онај који се 500 дана није усудио да критикује Додика и његове антинародне политике - навела је Тривићева на конференцији за новинаре.

У једном моменту на конференцији Тривићеве појавила се Станивуковићева сарадница Адријана Басара која је донијела цвијеће, на шта је предсједник Народног фронта бурно реаговала.

- Ја га сада позивам јавно да нам не шаље своје изасланике, ако је мушко. Нека дође он овдје. Ја сам женско и ја сам дошла овдје, а он ако је мушко нека ми не шаље друге жене. Нека дође он! Мушкарчино, ајде! - поручила је Тривићева Станивуковићу.

Додаје да су Станивуковићу за успомену донијели и симбиозни породични албум у којем су многобројне фотографије Станивуковића са челницима власти, првенствено са Милорадом Додиком и Ненадом Нешићем.

      View this post on Instagram

A post shared by Јелена Тривић (@trivic_jelena)