latinica  ћирилица
04/10/2024 |  13:41 | Аутор: РТРС

Ристић: Историјска прилика да бирамо најбоље

Бирамо најбоље, а не најподобније, бирамо људе који ће општи интерес ставити испред личног и страначког, поручено је на завршној предизборној конференцији за новинаре Републичке странке Српске.
Републичка странка Српске - Бијељина - Фото: РТРС
Републичка странка Српске - БијељинаФото: РТРС

- Бирамо Бијељину. Није случајно што смо ми нашу кампању почели одавде из Бијељине, за разлику од неких других странака које су своје кампање почињали у Бањалуци и у Сарајеву. То о нама говори, говори та чињеница да смо ми опредјељени за наш град и када кажемо Бијељина је главни град, ми то тако и мислимо. Бијељина заслужује и Бијељина може. Бијељина има историјску прилику да изабере најбољег међу нама - рекао је носилац одборничке листе за Скупштину града Бијељина Славенко Ристић.

Републичка странка Српске нуди кандидата за градоначелника који вриједи, може и зна, поручио је предсједник ове странке, Славенко Ристић.

- Мислим да нам је данас Миле Пејчић најпотребнији. Молим вас, Семберци и Бијељинци, сви ми који живимо овдје у овом нашем граду, изаберимо будућност, изаберимо најбоље међу нама. Не бирајмо више ретроградност, не бирајмо више прошлост, бирајмо оне који вриједе и који могу. Такав је наш кандидат Миле Пејчић. Желио бих да нагласим Републичка странка Српске је странка која је почела овдје из Бијељине и она није никакав привјезак ниједне друге странке - истакао је Ристић.

Вјерујемо у људе, јер људи су наш највећи ресурс, поручено је из Републичке странке Српске.