latinica  ћирилица
13/09/2024 |  09:40 ⇒ 12:21 | Аутор: РТРС

Јокић: Грађани преварени - Станивуковић ћути

Још једном смо свједоци да Драшко Станивуковић користи своју функцију искључиво за личну промоцију, на штету грађана Бањалуке. Његов најновији пројекат, тзв. "картица пријатељства", која је представљена као револуционарна иницијатива, показује се као још једна манипулација. Станивуковић је обећао попусте и погодности, али корисници картица нису у могућности да их искористе. Ово је очигледно још један трик осмишљен ради политичке кампање, поручује Ратко Јокић из Социјалистичке партије Српске.
Ратко Јокић - Фото: Уступљена фотографија
Ратко ЈокићФото: Уступљена фотографија

- Док су грађани преварени, градоначелник ћути - истиче Јокић.

Он даље додаје да је ово класичан примјер Станивуковићеве неодговорности и неспособности да ријеши стварне проблеме грађана.

- Градоначелник не испуњава своја обећања, док озбиљни проблеми остају занемарени. Умјесто да се бави реалним изазовима, Станивуковић се окренуо искључиво сопственој промоцији - каже Јокић.

Станивуковић се окружио лошим сарадницима и подложан је личним интересима, док Бањалука стагнира. Град заслужује боље - одговорну власт која ће радити за грађане, а не за политичке трикове.

Социјалистичка партија Српске вјерује да је граду потребан лидер попут доктора Николе Шобота, који својим знањем и поштењем може Бањалуци донијети конкретне промјене и испунити обећања. Вријеме је да се Бањалука ослободи манипулација и напредује под руководством правих лидера.