latinica  ћирилица
13/09/2024 |  20:53 ⇒ 21:11 | Аутор: РТРС

Митровић: Грађанима Бијељине шаљемо поруку саборности и јединства

Грађанима Бијељине шаљемо поруку саборности и јединства, истакао је на предизборном скупу Миленко Митровић, носилац листе Коалиције Покрет за Бијељину, СДС Семберије, СПС – Горан Селак за Скупштину града.
Коалиција Покрет за Бијељину - Фото: РТРС
Коалиција Покрет за БијељинуФото: РТРС

- У овим тешким временима за Републику Српску нашем народу је потребно јединство и ми желимо скупа с народом послије избора да водимо град у правцу којим треба да иде, а то је правац успјеха, напредности, развоја - рекао је Митровић. 

На изборе излазимо са честитим, неукаљаним људима, истакао је кандидат за одборника Коалиције Покрет за Бијељину, СДСС, СПС- Горан Селак за ГС Бијељина Коалиције Срђан Мијатовић.

- Они могу донијети добробит нашем граду и Српској. Наш циљ јесте да животни стандард наших грађана побољшамо, да не живимо од данас до сутра, него да прије свих млади могу планирати будућност у нашем граду и Републици Српској - нагласио је Мијатовић. 

Бијељина као други град у Српској треба да буде увезан са свим већим градовима у региону, истакнуто је на изборној конвенцији Коалиције.