latinica  ћирилица
13/09/2024 |  20:48 ⇒ 21:56 | Аутор: РТРС

Уједињена Српска: Општина Станари има бољи водовод од Бањалуке и Дом здравља најсавременији у БиХ

Уједињена Српска најавила је изборну побједу у Станарима, а број присутних грађана на вечерашњем митингу у Дому културе је најбољи доказ подршке коју ова странка и њени кандидати уживају у Станарима.
Уједињена Српска Станари - Фото: Уступљена фотографија
Уједињена Српска СтанариФото: Уступљена фотографија

Кандидат Уједињене Српске за начелника општине Александар Ристић потпуно је сигуран у побједу.

- Вечерас смо се окупили да представимо листу Уједињене Српске и кандидата за начелника. И овај број људи говори о подршци коју наши кандидати имају. Заиста је огроман број људи и то даје додатну снагу да до краја кампање будемо још јачи и да изађемо као побједници, у шта смо потпуно сигурни – рекао је Ристић.

Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић нагласио је да веома често долази у Станаре и подржава људе који су градитељи, неимари и који су за ову општину учинили највише.

- Ова општина сада има боље и модерније водоснабдијевање од Бањалуке, а Дом здравља је најмодернији у БиХ. Све је то захваљујући људима који су заиста предани интересима грађана, али и морамо да кажемо да постоје и људи који се баве опструкцијом у Станарима, који желе да покваре добре ствари које су урађене. Ми то не можемо да ставимо под тепих него јавно кажемо да је било оних који су били против Дома здравља, да је било оних који нису хтјели да прикључе струју Дому здравља, који су хтјели да покваре његово отварање јер имају неке друге интересе, заједљиве, сујетне, љубоморне – рекао је Стевандић.

Он је позвао грађане да изаберу људе који немају ни сујете, ни љубоморе, који хоће даље, напријед, хоће боље Станаре.

- Хоћемо да наставимо овај прогрес који је у Станарима почео прије четири године и који је сваког дана већи и бољи. Позивамо грађане да не дозволе онима који се баве опструкцијом да зауставе развој Станара – нагласио је Стевандић.

Актуелни начелник општине Радојица Ћелић каже да је Уједињена Српска најјачи фактор око кога се окупљају друге политичке опције и народ.

- Ово вечерас означава побједу, сигурно. Ми идемо даље! Имамо најбоље кандидате на листи, најбољег кандидата за начелника општине и само ћемо наставити да градимо као и до сада. Поред Дома здравља и водовода, градиће се и други значајни објекти. Имамо капацитета да то буде тако – поручио је Ћелић.