latinica  ћирилица
10/09/2024 |  19:26 ⇒ 19:46 | Аутор: СРНА

Стевандић: Онемогућити "ријалитије" у граду

Уједињена Српска онемогућиће "ријалитије" у Бањалуци да би се формирала Скупштина града која ће доносити брзе одлуке и рјешавати проблеме, попут гужви, инфраструктуре, водоснабдијевања, рекао је предсједник ове странке Ненад Стевандић.
Ненад Стевандић - Фото: СРНА
Ненад СтевандићФото: СРНА

Стевандић је истакао да Бањалуку треба дигитализовати, убрзати, јер је град блокиран као и његови развојни пројекти.

Према његовим ријечима, људи не желе да живе у граду у којем су "ископани ровови" већ желе пријестоницу Српске по мјери свих нас.

- Желе да Скупштина града засједа чешће, а не само три пута годишње као у овом мандату, да се не скидају тачке дневног реда о водоснабдијевању када људи немају воде - рекао је Стевандић у Бањалуци гдје је одржана трибина странке.

Он је навео да је слоган странке "Бањалука без блокада" и да су представљени програми топло примљени код грађана Бањалуке.

Предсједник Градског одбора Уједињене Српске Невен Станић рекао је да је ова странка сачинила програм развоја града који ће спровести у наредне четири године, а састоји се из приједлога и рјешења из многих области битних за побољшање квалитета живота и стандарда грађана Бањалуке.

- Увјерени смо да имамо капацитет, доказали смо да имамо став и да можемо да спроведемо многе пројекте што смо и показали - рекао је Станић.