latinica  ћирилица
10/09/2024 |  21:31 ⇒ 21:32 | Аутор: СРНА

Шобот гарантује: Град ће наредне године имати воду у свакој чесми

Кандидат СНСД-а за градоначелника Бањалуке Никола Шобот рекао је да је недопустиво да у 21. вијеку мјештани Рамића немају редовно водоснабдијевање и истакао да ће Бањалука, ако добије повјерење бирача, већ наредне године имати воду у свакој чесми.
СНСД Рамићи - Фото: СРНА
СНСД РамићиФото: СРНА

- Водоснабдијевање у Рамићима, које је годинама било уредно, постало је хаотично у посљедње двије године. Не смијемо дозволити да људи остану без воде у времену када технологија и инфраструктура омогућавају редовно и стабилно снабдијевање водом - рекао је Шобот након предизборног скупа.

Када је ријеч о путној инфраструктури, Шобот је нагласио да главни пут од Рамића према Куљанима није добио банкину већ четири године.

- Пут према Православној цркви и Тадићима чека расвјету годинама, док су многе споредне улице остале без иједне лопате пијеска, а о обећаном асфалту да не говоримо - нагласио је Шобот.

Шобот је нагласио да добар онај град који ради за све његове становнике и да је таква Бањалука могућа само уз озбиљан и посвећен приступ рјешавању свакодневних проблема.

Предсједник Градског одбора СНСД-а Бањалука Владо Ђајић сматра да овај град треба да воде стручни и образовани људи који разумију његове потребе и који воле Бањалуку.

- Дошли смо у Рамиће да кажемо грађанима да је крај самовоље градоначелника Бањалуке Драшка Станивуковића и неколико људи око њега - рекао је Ђајић након трибине СНСД-а у Рамићима.