latinica  ћирилица
10/09/2024 |  21:22 | Аутор: СРНА

Бањац: Циљ - четири одборника, подршка Јавору за градоначелника

Предсједник Народне партије Српске Дарко Бањац изјавио је вечерас да је убијеђен да ће ова странка на предстојећим локалним изборима имати четири одборника у Приједору, а за градоначелника ће подржати кандидата СНСД-а Слободана Јавора.
НПС Приједор - Фото: СРНА
НПС ПриједорФото: СРНА

Бањац је на првој страначкој трибини у насељу Урије рекао да је НПС у Приједору имао више од 2.000 гласова 2022. године, да су били изненађење свима и да нико није вјеровао да ће успјети.

Он је навео да је дошао на трбину како би подржао кандидате са листе НПС-а и кандидата СНСД-а за градоначелника Приједора Слободану Јавору.

- Дошао сам лично да га подржим. Гледам га као пријатеља, а и Народна партија Српске је у коалицији са више од 10 политичких партија које подржавају Јавора за градоначелника - додао је Бањац.

Он је рекао да је политика ове странке очување традиције и обичаја.

Јавор је истакао да је задовољан радом одборника НПС-а и сарадњом са том партијом.

- Заједно смо радили на реализацији многих пројеката - изјавио је Јавор, те изразио наду да ће имати прилике да и у наредном периоду покажу да су одличан тим.

Он је нагласио да је веома важно да буду сложни јер само тако се могу реализовати сви пројекти који су у интересу грађана.

Носилац одборничке листе градског одбора НПС-а Оливера Брдар Мирковић изјавила је да су окупљеним грађанима на првом предизборном скупу представили листу кандидата и политички програм странке.

Она је позвала суграђане да пруже подршку кандидатима НПС-а за одборнике у Скупштине града и подрже Јавора за градоначелника.