latinica  ћирилица
10/09/2024 |  20:27 | Аутор: РТРС

Радан: Ослободићемо друштво у смислу да неће бити политизовано

Ослободићемо друштво у смислу да неће бити политизовано, нећемо захтијевати партијске кадрове, јавним конкурсима бираћемо људе на позиције, захтијеваћемо транспарентност у јавним тендерима. Ово је рекао Лазар Радан, кандидат за градоначелника Требиња на предизборном скупу у Мјесној заједници Ластва.
Лазар Радан - Фото: РТРС
Лазар РаданФото: РТРС

 Уколико буде изабран, омогућиће увид грађана у транспаретноност трошења буџетског новца.

- Да виде гдје иду њихова средства, гдје се троше та средства. Понудићемо реорганизацију градске управе, гдје ћемо организовати велико предузеће, које ће у свом сектору имати више мањих предузећа, како бисмо ријешили ову катастрофалну администрацију, коју је успоставила ова власт у претходном периоду - рекао је Радан, који је кандидат Листе „"За правду и ред", СДС, ПДП и НФ за градоначелника Града Требиње

Радан је рекао да ће вратитити мјесним заједницама праву улогу, какву требају да имају, а не као сада, гдје владајућа странка води своју политику.

- Убрзаћемо рад, конкретизоваћемо рад, и вратићемо достојанство свим грађанима, укључујући, наравно, и институцијама, које постоје у нашем граду - навео је Радан.

Присутнима су се обратили и представници СДС, ПДП и Народног фронта, који подржавају Лазара Радана као кандидата за градоначелника Требиња.