latinica  ћирилица
29/08/2024 |  16:01 ⇒ 17:38 | Аутор: РТРС

"Све што је договорено са трговачким ланцима спроводи се у пракси" (ВИДЕО)

Министар трговине и туризма Републике Српске Денис Шулић изјавио је у Власеници да се у пракси спроводи све што је договорено са трговачким ланцима у вези с кампањом "Друштвено одговорни" и да су цијене основних намирницама снижене у шта се, каже, увјерио и протеклих дана на терену.
Акција "Друштвено одговорни" - Фото: РТРС
Акција "Друштвено одговорни"Фото: РТРС

Шеснаест маркета чини дио ове кампање и нема ни једне локалне заједнице у којој нема бар један или више маркета који су дио кампање, истакао је ресорни министар.

Шулић је изразио захвалност начелнику општине Власеница, који својим ангажманом, како каже, прави што бољи амбијент за живот у овој општини, те истакао да ће Влада Српске увијек стајати иза сваке локалне заједнице у Српској.

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић рекао је да је кампања "Друштвено одговорни" сјајна ствар, те захвалио власнику маркета "Зворничанка" што је узео учешће.

- То је нешто што треба да примењујемо на сваком мјесту гдје год можемо, да помогнемо нашем народу. Живимо у временима које су врло тешка, турбулентна и гдје ми не можемо утицати на неке глобалне ствари, али сигурно можемо на ово - рекао је Краљевић.

Шеф објекта "Зворничанке" у Власеници Ведрана Матић рекла је да ће "З-маркети" наставити да подржавају ову акцију у корист својих купаца.

- То прати и наш слоган "Лијепо искуство куповине" - рекла је Матићева.