latinica  ћирилица
20/08/2024 |  10:28 | Аутор: ТАНЈУГ

Бамби из Пожаревца упркос пожару наставља производњу

Генерални директор компаније Бамби Драган Стајковић изјавио је данас да је пожар који је захватио производни погон крајем јуна, промијенио динамику пословања Бамбија, те да у наредном периоду може да се очекује слабија доступност производа.
Фабрика Бамби, Пожаревац (фото: bambi.rs) -
Фабрика Бамби, Пожаревац (фото: bambi.rs)

- Пожар који се десио крајем јуна у великој мјери је промијенио динамику нашег пословања. С друге стране, убрзао је наше развојне планове. Одмах смо ушли у оштећени дио фабрике, покренули смо радове на санацији и на обнови. Покренули смо и дио прозводње који није био захваћен пожаром, али на жалост то је само мањи дио наше производње - казао је Стајковић.

Због тога, у наредном периоду биће другачија структура портфолија компаније, као и доступост њихових производа.

- На жалост, можемо очекивати да Плазма и други брендови у одређеним паковањима не буду увијек доступни на свим продајним мјестима - истакао је Стајковић.

Према његовим ријечима, компанија ће наставити да инвестира још више у изградњу, реконструкцију, али у развојне и производне капацитете.

- Бамби тим посвећено ће радити на изналажењу најоптималнијих рјешења како би се што прије вратили у пословање у пуном обиму. Притом, врхунски квалитет ће остати приоритет компаније Бамби и то је нешто са чим никада нећемо правити компомисе - навео је директор Бамбија.