latinica  ћирилица
16/08/2024 |  13:48 ⇒ 13:49 | Аутор: РТРС

Велики интерес излагача и посјетилаца за предстојећи Фестивал домаћих производа

Седам дана нас дијели од седмог Фестивала домаћих производа, а већ сада можемо рећи да је све спремно за спектакуларну манифестацију која ће окупити око стотину излагача из свих крајева Републике Српске и неколико хиљада посјетилаца.
Фестивал домаћих производа - Фото: Уступљена фотографија
Фестивал домаћих производаФото: Уступљена фотографија

Тениски комплекс у Парку "Младен Стојановић" у Бањалуци постаће центар домаће гастрономије, културе и врхунске забаве.

Интересовање за манифестацију ове године надмашило је сва очекивања, а посјетиоци ће имати прилику да уживају у дегустацији најбољих аутентичних домаћих производа – од врхунских вина, ракија и пива, домаћег меда, сухомеснатих и млијечних делиција и других производа.

Биће то права посластица за све љубитеље домаће хране и пића. Осим тога, на фестивалу ће учествовати и фирме из других производних и услужних дјелатности, које ће представити своје производе и услуге.

Фестивал ће обогатити и фантастичан музички програм, са посебним гостом – Борисом Режаком.

Овај рођени Бањалучанин, са својим бендом припрема концерт за памћење. Посјетиоци ће уживати у безвременским хитовима као што су "Покора", "Након толико година", "Ластавица" и наравно, у пјесми "Господска улица", посвећеној управо Бањалуци.

Спој сјајног дружења, врхунске хране и музике обећава врхунски провод. За оне који још нису обезбиједили своје мјесто на овој традиционалној манифестацији, подсјећамо да су улазнице доступне на Тргу Крајине и онлајн на платформи gigstix.ba.

Видимо се у петак, 23. августа од 15 до 23 сата, фестивал који промовише домаћу привреду и подстиче економски патриотизам не смијете пропустити.