latinica  ћирилица
24/07/2024 |  17:19 ⇒ 17:20 | Аутор: Независне

Станивуковић: Нећу се повући из изборне трке

Данас је 24. јул. За тачно два мјесеца и 13 дана ће се знати колико чија ријеч вриједи, рекао је градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић.
Драшко Станивуковић - Фото: РТРС
Драшко СтанивуковићФото: РТРС

Станивуковић је коментарисао недавне изјаве Јелене Тривић, кандидата за градоначелника Бањалуке, да ће се он повући из изборне трке у корист СНСД-овог кандидата.

- Не да се нећу повући, него ћу појачати свој рад до убједљиве побједе. Ако има било ко коме није јасно колико је лажи до сада изречено од стране ове госпође, биће јасно 6. октобра. Послије сваке изјаве она има нове теорије од које ниједна није тачна. Да је Додик у било ком контексту споменуо мене, рекла би: "Видите јасно да је његов кандидат, као што све вријеме и говорим". Када Додик спомене Шобота, онда иде нова прича да је одустао од мене и да повлачим кандидатуру - рекао је Станивуковић.

Како је додао, шта год да неко изјави "она ће уклапати своје пројекције и од сваке изјаве правити нове теорије завјере, јер је њен политички програм, али и цјелокупно њено политичко дјеловање једна велика спекулација и теорија звјере".

- Доћи ће избори, ја ћу стајати иза свих својих ријечи, а неко се неће ни видјети од гомиле лажи које су изречене сво ово вријеме - закључује Станивуковић.