latinica  ћирилица
05/07/2024 |  22:14 ⇒ 22:14 | Аутор: СРНА

ОЕБС: Процесуирати одговорне за пријетње српским званичницима

Мисија ОЕБС-а у БиХ осуђује све пријетње упућене изабраним и именованим званичницима, које у ствари представљају напад на демократске институције и принципе, те позива релевантне институције да у најскоријем року истраже и процесуирају одговорне.
ОЕБС - Фото: илустрација
ОЕБСФото: илустрација

- Такви потези су супротни интересима грађана БиХ - одговорено је Срни из ОЕБС-а на упит да прокоментаришу пријетње којима су у посљедње вријеме све више изложени српски званичници, а посљедње су упућене министру безбједности у Савјету министара Ненаду Нешићу и шефу Клуба СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сањи Вулић, недавно и замјенику министра одбране у Савјету министара Александру Гогановићу.

На адресу Кабинета министра безбједности у Савјету министара Ненада Нешића данас је стигла пријетећа порука упућена њему и шефу Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сањи Вулић.

- Теби и оној Вулићки влахињи што се правите да сте из Сарајева ускоро ће Алах досудити. Ђаба вуцарате гориле и блиндирана аута од ножа и клања нико побјего није - пише у пријетећој поруци.