latinica  ћирилица
09/06/2024 |  19:19 ⇒ 19:28 | Аутор: РТРС

Ватерполо клуб Бањалука освојио првенство БиХ

У Требињу је завршено ватерполо првенство Босне и Херцеговине, на којем је Ватерполо клуб Бањалука тријумфовао, освојивши прво мјесто
Ватерполо клуб Бањалука - Фото: Уступљена фотографија
Ватерполо клуб БањалукаФото: Уступљена фотографија

Ова екипа је остварила побједе против Ватерполо клуба Торпедо из Сарајева, Ватерполо клуба Инвиктум из Сарајева и Ватерполо клуба Неум из Неума.

Ово је девети пут да је Ватерполо клуб Бањалука освојио првенство БиХ, чиме су још једном потврдили своју доминацију у домаћем ватерполу. Током такмичења, Бањалучани су показали врхунску форму и тимски дух, што је на крају резултирало њиховим заслуженим тријумфом.

За Ватерполо клуб Бањалука играју Стефан Миловановић, Срђан Стевандић, Мирко Ћурлић, Никола Ћосић, Милан Кецман, Стефан Шобић, Срђан Милошевић, Виктор Главић, Стефан Главић, Петар Којчиновић, Марко Видеканић, Драшко Вујковић, Лука Јагодић и Давид Јовановић.

Тим предводи тренер др Слободан Граховац.

- Наш тим је уложио много труда и напорног рада током цијеле сезоне. Ова титула је резултат преданости и заједничког рада свих чланова клуба - изјавио је Слободан Граховац након завршетка турнира.

Ватерполо клуб Бањалука наставља с низом успјеха, а њихова најновија побједа свакако ће додатно мотивисати екипу за будућа такмичења.

Навијачи и љубитељи ватерпола у Бањалуци имају много разлога за славље и понос на свој тим.