latinica  ћирилица
30/05/2024 |  22:08 ⇒ 22:28 | Аутор: РТРС

Слободан Јавор кандидат СНСД-а за градоначелника Приједора

Слободан Јавор кандидат је СНСД-а за градоначелника Приједора на предстојећим локалним изборима, једногласна је одлука чланова Градског одбора странке, као и свих 60 предсједника мјесних одбора.
Слободан Јавор - Фото: РТРС
Слободан ЈаворФото: РТРС

Одлука је донесена на вечерашњој сједници Градског одбора СНСД на којој је изабран и Изборни штаб СНСД-а Приједор, за чијег је предсједника именован Саша Бурсаћ.

- У наредном периоду интензивно ће се приступити састављању квалитетне одборничке листе са којом ће СНСД Приједор изаћи на изборе - саопштено је из Градског одбора СНСД-а Приједор.

У саопштењу се истиче да СНСД Приједор у изборну кампању улази спреман, са јасним програмом рада и дјеловања с циљем наставка интензивног темпа раста и развоја Приједора, што је СНСД са коалиционим партнерима у протеклом периоду показао да може.

- Увјерени смо у убједљиву побједу кандидата за градоначелника Слободана Јавора, који се у актуелном мандату доказао као млад и успјешан лидер, који ради искључиво у интересу града и грађана Приједора. Очекујемо да ће одборничка листа поновити успјех од претходних локалних избора и имати највећи одборнички клуб у наредном сазиву приједорске Скупштине града - наводи се у саопштењу.

Чланови Градског одбора СНСД-а Приједор су са вечерашње сједнице упутили позив на фер и коректну политичку кампању свих учесника у изборном циклусу.